Verificări ale polițiștilor călărășeni la firme din domeniul forestier. Au fost aplicate amenzi de aproape 20.000 de lei

Material lemnos. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au făcut verificări la firme din domeniul forestier și au fost aplicate amenzi de aproape 20.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și ai Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier, în baza planului de acțiune Scutul Pădurii, în județul Călărași.

Au fost verificați 2 operatori și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.000 de lei.

De asemenea, a fost confiscat material lemnos, 11.8 m3 de cherestea și 78 de m3 lemn de foc din specia plop, în valoare de 19.467 de lei.

La activități au participat și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, lucrătorii Gărzii Forestiere București și ai Direcției Silvice Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*