Vernisajul expoziției „Saloanele Bărăganului“ are loc la Muzeul Dunării de Jos

Expoziția "Saloanele Bărăganului", la Muzeul Dunării de Jos

Muzeul Dunării de Jos invită călărășenii la vernisajul expoziției „Saloanele Bărăganului“

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 octombrie 2021, ora 13.00, la sediul muzeului din strada Progresului, nr. 4.

„Saloanele Bărăganului“ vin cu o diversitate expresivă, expozanții punând accent mai mult pe simboluri, decât pe o reevaluare figurativă a realității.  Deschisă pentru artiști cu un portofoliu bogat, dar și pentru mai tinerii aspiranți la gloria artistică, manifestarea  coagulează în jurul ei plasticieni din mai multe orașe și filiale ale Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Lucrările de pe simeze sunt creații recente, tehnicile și abordarea estetică  fiind variate, în funcție de particularitățile de viziune ale fiecăruia. Dacă la ediția de început a „Saloanelor Bărăganului“ majoritatea participanților erau plasticieni locali, în acest moment, numărul expozanților din țară îl depășesc pe cel al călărășenilor”, a anunțat Muzeul Dunării de Jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*