Supărat că nu a câștigat la păcănele, un bărbat din comuna călărășeană Dor Mărunt a distrus aparatul cu un scaun

Mașină de Poliție

Polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Dor Mărunt au fost sesizați la data de 23 septembrie, în jurul orei 23.04, de angajata unei societăți comerciale, cu privire la faptul că o persoană a lovit cu un scaun aparatului de jocuri de noroc pe care îl utiliza.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, pe motiv că nu a obținut câștigul scontat, a lovit cu un scaun un aparat de tip slot-machine, distrugând ecranul aparatului de jocuri de noroc pe care îl utiliza, provocând deteriorarea acestuia și scoaterea din funcțiune. Prejudiciul estimat de administratorul societății comerciale a fost de 5.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ulterior la data de 27 septembrie, s-a dispus față de acesta măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*