Vicepreședintele CJ Călărași, Ion Samoilă, prezent la Conferința Regională

Ion Samoilă. FOTO CJ Călărași

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion Samoilă, este prezent la Conferința Regională organizată de Curtea de Conturi a României, la invitația președintelui Mihai Busuioc.

În cadrul acestui eveniment sunt prezentate principalele schimbări realizate în activitatea Curții de Conturi pentru asigurarea succesului procesului de modernizare a instituției, comunicarea instituției cu entitățile interesate pentru a răspunde cât mai bine la nevoile și interesul cetățeanului

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*