Amenzile aplicate ieri de polițiștii călărășeni pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19 se ridică la aproape 10.000 de lei

Măsuri sporite de siguranță adoptate în municipiul Călărași după ce localitate a intrat în Scenariul Galben

Acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2, au continuat și duminică, sancțiunile aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor impuse ridicându-se la aproape 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Călărași, polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali, au verificat 141 de societăți comerciale, 9 operatori economici, 2 operatori de transport persoane, 578 mijloace de transport persoane, 70 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri, dar și 882 de persoane. Controalele au vizat modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

În cursul zilei de ieri, au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de 9.000 de lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*