VIDEO Festivalul de muzică ușoară „Flori de Mai”, între 23 – 26 mai, la Călărași

Centrul de Cultura si Creatie Calarasi
Centrul de Cultura si Creatie Calarasi

Festivalul de muzică ușoară „Flori de Mai” va avea loc între 23 – 26 mai, la Călărași.

Concursul de interpretare a muzicii ușoare românești – Flori de Mai – a ajuns la ediția a 34-a. 123 de concurenți din toată țara s-au înscris pentru a concura probabil în cel mai mare festival concurs de muzică ușoară din România.

Cei mai talentați 54 de finaliști vor concura live în cadrul festivalului în perioada 23 – 26 mai, la Sala Barbu Știrbei.

Iar pe platoul din fața Consiliului Județean Călărași vor fi invitați speciali cei mai în vogă artiști ai momentului, în recital: Pe 23 mai – Florian Rus și Mira, pe 24 mai – Vama,  pe 25 mai – Mario Fresh și 3 Sud-Est, pe 26 mai – Puya.

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*