VIDEO Percheziții la persoane bănuite de proxenetism și folosirea prostituției infantile, în Călărași și în București

FOTO cu rol ilustrativ

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călărași, efectuează 9 percheziții, în județul Călărași și în municipiul București, la persoane bănuite de proxenetism și folosirea prostituției infantile.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în prezent, cei în cauză, prin constrângere fizică și psihică, ar fi racolat tinere (majore și minore), pe care le-ar fi determinat să practice prostituția.

Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Călărași, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, precum și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*