Ziua Adopțiilor, amânată la Călărași, pentru 10 septembrie

Călărășeni, invitați să ia parte la ziua adopțiilor la ZOO

Condițiile meteo nefavorabile au făcut ca evenimentul Ziua Adopțiilor să fie amânat.

Primăria Călărași, în colaborare cu Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași a anunțat inițial acest eveniment pentru 3 septembrie. Decizia de amânare a fost luată după ce, în zonă, a fost prognozat un cod portocaliu de vreme rea.

Ziua Adopțiilor se va desfășura , în intervalul 09.30 – 13.30, are ca scop încurajarea adopțiilor câinilor fără stăpân și totodată lansează un nou concept pentru Zoo Călărași și anume: adopția la distanță. Astfel, vizitatorii grădinii vor avea șansa să plece acasă cu un cățel sau cu un certificat de părinte adoptiv al unui animal sălbatic.

Vor fi amenajate standuri de adopție unde organizatorii vor oferi toate informațiile de care vizitatorii au nevoie. De asemenea, vor fi organizate diverse activități pentru copii de către susținătorii acestui eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*