VIDEO Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, dezvăluie realizări și investiții în infrastructură, sănătate și învățământ

Vasile Iliuță, alături de Marius Dulce și Cristi Mihai-Bogdan, la conferința de presă săptămânală a PSD Călărași

Președintele PSD Călărași și președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat joi, 11 mai, în conferința de presă săptămânală a partidului, rezultatele și progresele înregistrate în ultima perioadă. Însoțit de primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, și de administratorul public al județului Călărași, Cristi Mihai-Bogdan, Iliuță a adus în atenția publicului o serie de realizări și investiții în diferite domenii.

Unul dintre subiectele abordate a fost pasajul de la Drajna, care se apropie de finalizare. În proporție de 94 la sută, acesta urmează să fie dat în folosință înainte de termenul prevăzut în contract, la finalul lunii curente. În acest context, viceprim-ministrul Sorin Grindeanu a vizitat miercuri, 10 mai, pasajul și s-a arătat încântat de progresul lucrărilor.

Totodată, s-a discutat despre pasajul de la Lehliu Gară, pentru care se întocmește studiul de fezabilitate. Se estimează că, în următorii trei ani, pasajul va fi finalizat, acesta reprezentând o altă investiție importantă pentru județul Călărași.

În conferința de presă, s-a evidențiat și efortul de a sprijini cadrele medicale din Călărași. Astfel, în acea săptămână, au fost înmânate cinci apartamente medicilor care lucrează la Spitalul Județean Călărași. Această inițiativă vine ca recunoaștere a muncii lor și în încercarea de a atrage și menține specialiști în domeniul medical în județul Călărași.

Un alt anunț important făcut de președintele Vasile Iliuță se referă la învățământul din județul Călărași. În urma unei analize realizate la acest nivel, Iliuță a dispus ca, pe lângă spitalele aflate în subordinea administratorului public, acesta să preia și responsabilitatea asupra învățământului județului. Măsura vizează atât învățământul din municipiul Călărași, cât și cel din întregul județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*