Circulația rutieră pe DN 3B, închisă temporar pentru desfășurarea unui concurs de alergare

Restricții de circulație impuse de desfășurarea „Semimaratonului ASCălărași Aleargă”. FOTO: Pixabay

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că, în vederea desfășurării concursului de alergare Semimaraton ASCalarasi, duminică 08 octombrie, în intervalul orar 9:50 – 13:00, se închide circulația rutieră pe drumul național DN 3B, pe tronsonul cuprins între km 0+000 – km 3+020.

Varianta ocolitoare pe drumurile naționale:

intersecție DN 3 km122+200 cu DN 3B km 0+000;

intersecție DN 3 km 113+070 cu DN 3D km 0+000;

intersecție DN 3D km 5+600 cu DN 3B km 3+925.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*