VIDEO Primarul Marius Dulce i-a premiat pe cei mai performanți elevi și profesori din Călărași

Primarul Marius Dulce i-a premiat pe cei mai performanți elevi și profesori din Călărași

Primăria Călărași a organizat săptămâna aceasta festivitatea de premiere a celor mai performanți elevi precum și a cadrelor didactice îndrumătoare care s-au remarcat în anul școlar anterior cu rezultate deosebite.

„A fost o onoare să mă aflu în mijlocul lor, felicitându-i, în numele întregii comunități, pentru performanțele obținute. Atât copiii, cât și profesorii au nevoie de susținere pentru a face performanță, iar susținerea morală nu este suficientă. Primăria și Consiliul Local le-au oferit, pe lângă diplomele de excelență, și câte o recompensă financiară. Vrem însă să facem și mai mult pentru elevii și profesorii merituoși ai municipiului nostru. Îi asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Local și sper ca în 2022, lista premianților să fie și mai lungă. Acum, la final de an, doresc tuturor elevilor și cadrelor didactice sănătate și prosperitate. Sărbători cu bine!”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc inițial în septembrie în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Călărași însă, din cauza pandemiei care atinsese cote ridicate, a fost reprogramat pentru finalul de an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*