VIDEO Primarul Marius Dulce transmite un mesaj doamnelor și domnișoarelor din Călărași cu prilejul zilelor de 1 și 8 martie

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Marius Dulce transmite, prin intermediul CLnews, un mesaj doamnelor și domnișoarelor din Călărași cu prilejul zilelor de 1 și 8 martie și le asigură că va continua implementarea proiectelor la nivelul municipiului pentru a face o viață mai bună tuturor cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*