Polițiștii călărășeni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea a doi bărbați ce furau pește dintr-un bazin piscicol

Mașină de Poliție

Polițiști din cadrul Postului Ileana au depistat în dimineața zilei de joi, 30 martie, în jurul orei 01.40, doi bărbați, cu vârste de 25 și 36 de ani, în timp ce încercau să sustragă dintr-un bazin piscicol, situat în extravilanul comunei Ileana.

Potrivit IPJ Călărași, bărbații au încercat să fure pește prin folosirea a trei plase de pescuit din ață, în lungime totală de 150 de metri liniari, pe care le-au introdus în apă.

„Pentru prinderea și imobilizarea celor două persoane, polițiștii au executat trei focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a rezulta vătămări corporale sau pagube materiale”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Călărași.

În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt calificat și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, ulterior, față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*