VIDEO PSD Călărași a anunțat candidatul pentru Primăria Oltenița. Este vorba de Mihăiță Beștea, vicepreședinte CJ Călărași

Mihăiță Beștea. FOTO Facebook Mihăilță Beștea

PSD Călărași a anunțat candidatul pentru Primăria Oltenița și este vorba de Mihăiță Beștea, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.

Organizația Județeană a PSD Călărași a organizat astăzi o conferință de presă. La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți Mihăiță Beștea, președinte PSD Oltenița și vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași și primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Mihăiță Beștea și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Oltenița. El a spus că îl recomandă pentru această funcție experiența de mai bine de 20 de ani din administrația publică locală.

“Mă recomandă cei 22 de ani de ani de experiență în administrația publică locală unde am parcurs fiecare pas, fără să sar nicio etapă. Am început ca debutant. După 13 ani am ajuns să conduc o instituție publică, instituție publică cu o anumită deschidere la nivelul județului, o instituție destul de activă – ITM Călărași. Activitatea de acolo m-a făcut să relaționez cu foarte multe instituții publice la nivel județean. Am învățat procedurile și ce se întâmplă în fiecare instituție și am căpătat experiență.

O altă experiență care mă va ajuta pentru a recuceri și a redeschide Primăria Oltenița o reprezintă cei doi ani și jumătate când am fost subprefect plus cei trei ani și jumătate la Consiliul Județean Călărași”, a spus Mihăiță Beștea.  

El a enumerat câteva probleme cu care se confruntă Oltenița.

Infrastructură, lipsa locurilor de muncă și o problemă la Spitalul Municipal Oltenița, care până în 2018 – 2019 avea standarde mai ridicate decât Spitalul Județean Călărași. Acum nu mai este așa. Sunt foarte multe probleme. De trei ani și jumătate merg în comunitatea din Olteniția și întreb oamenii care sunt probleme lor și cum ar vedea dezvoltarea Olteniței”, a explicat președintele PSD Oltenița.

Mihăiță Beștea a vorbit și despre avantajele municipiului Oltenița.

Oltenița are un mare avantaj, este port la Dunăre, este singura localitate din județul Călărași care este port la Dunăre. Odată cu terminarea lucrărilor la Autostrada A0 distanța dintre București și Oltenița rămâne până în 40 de kilometri. Investitorii doresc să iasă din București, unde forța de muncă e scumpă comparativ cu Oltenița. Acolo terenurile au prețurile exorbitante. Le pot prezenta beneficiile pe care le poate aduce Oltenița și am convingerea că voi reuși să îi aduc în Oltenița”, a mai spus Mihăiță Beștea.

De asemenea, primarul Marius Dulce a declarat că are soluții la problemele cetățenilor și în proporție de 80% și-a îndeplinit promisiunile.

A început campania electorală. Faptele noastre vorbesc pentru noi. Avem deja soluții la problemele cetățenilor. În proporție de 80% am îndeplinit ceea ce am spus. Am adus bani la Călărași, am adus fonduri europene. Mai avem ceva pe infrastructura de Apă și Canal, dar împreună cu cei de la Apă”, a spus primarul din Călărași și candidat al PSD Călărași pentru un nou mandat.

Marius Dulce a mai spus că au început contracandidații săi să facă zgomot în spațiul public și le-a cerut acestora să vină cu soluții, nu cu “mizerii și jigniri”. El i-a mai acuzat pe aceștia că nu au construit nimic și nu au făcut nimic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*