VIDEO PSD Călărași și-a prezentat primele „transferuri” făcute din rândul foștilor liberali călărășeni

PSD Călărași și-a prezentat primele „transferuri” făcute din rândul foștilor liberali călărășeni

Președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat joi, 11 august, în cadrul conferinței săptămânale de presă a partidului, primele patru „transferuri” făcute din rândul foștilor liberali călărășeni.

Astfel, au fost prezenți primarul orașului Lehliu Gară, Iulian Iacomi, și fratele acestuia, Ion Iacomi, primar al comunei Dor Mărunt, primarul comunei Frăsinet, Alin Ploieșteanu, și fostul edil din Ulmu, Nelu Negoiță.

„Astăzi, Partidul Social Democrat își mărește numărul de lideri în teritoriu. Le mulțumesc că s-au alăturat proiectului de dezvoltare a județului Călărași celor trei primari în funcție și viitorului primar, Nelu Negoiță. Nu numai la nivelul liderilor organizațiile locale, vreau să vă spun că și organizația de femei s-a îmbogățit cu doamne din partea Partidului Național Liberal. E vorba de Nicolae Doinița, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, e vorba de directoarea Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, Bîrcă Ruxandra, de fostul inspector general al ISJ Călărași, Caraion Raluca. Vom continua și cu organizația de tineret și cu organizația de seniori, care și ea s-a îmbogățit cu cei care au condus, să spunem, Partidul Național Liberal. E vorba de Florea Gigi, care a venit cu toată echipa de conducere PNL chiar după alegerile locale din 2020. Pot spune că astăzi, proiectul PSD este unul care în 2024 ne va face să câștigăm și municipiul Călărași, și orașul Lehliu Gară, și Consiliul Județean Călărași, pentru că astăzi, din punct de vedere al votului care l-am luat în 2020, suntem câștigători ai alegerilor din 2024. Cu acești primari și viitori primari vom câștiga alegerile și europarlamentare, și prezidențialele, și localele, și cele care sunt la nivel național”, a declarat liderul socialilor democrați călărășeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*