FOTO PSD Călărași a depus listele pentru alegerile parlamentare. Nicușor Cionoiu este primul la Senat, iar Dumitru Coarnă deschide lista de la Camera Deputaților

Echipa de candidați ai PSD Călărași la alegerile parlamentare din decembrie 2020. FOTO Facebook
Echipa de candidați ai PSD Călărași la alegerile parlamentare din decembrie 2020. FOTO Facebook

Conducerea Partidului Social Democrat a depus pe 21 octombrie listele pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Social Democrații, conduși de președintele filialei locale, Vasile Iliuță aruncă în lupta electorală 3 candidați pentru Senat și 6 pentru Camera Deputaților.

“Am cooptat în echipa de parlamentari CĂLĂRĂȘENI, oameni profesioniști, serioși, care au un cuvânt de spus în domeniile în care activează și care vor reprezenta județul cu succes în Parlament. Vă așteptăm să ne fiți alături și în această bătălie electorală!”, a declarat Vasile Iliuță, președintele ales al Consiliului Județean Călărași. 

Iată candidații propuși de PSD Călărași:

SENAT

  1. Cionoiu Nicușor
  2. Liviu Gabriel Mușat
  3. Corina Diaconu

CAMERA DEPUTAȚILOR

  1. Coarnă Dumitru
  2. Bîrcă Constantin
  3. Cristian Sefer
  4. Vrajitoru Sorinel Marian
  5. Munteanu Laura
  6. Gruiță Darie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*