VIDEO Vasile Iliuță: “Am reușit să facem la PSD 2.000 de pachete și să putem să distribuim către oamenii care sunt în nevoie”

Vasile Iliuță. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Președintele organizației județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat că social-democrații au făcut 2.000 de pachete cu alimente care au fost distrubuite către oamenii aflați în nevoie din tot județul.

Vasile Iliuță a declarat în data de 13 aprilie, că social-democrații s-au mobilizat pentru a ajuta persoanele nevoiașe în preajma Sărbătorilor Pascale.

“Împreună cu activul de partid al Partidului Social Democrat, directorii, simpatizanții, oamenii de afaceri am pregătit, prin contribuția fiecărui membru și fiecărui director și am făcut pachete pentru persoane din județul Călărași, acolo unde organizația noastră ne-a indicat.  Astăzi vom continua acest periplu, să ajungem în comună. Vom merge în comuna Plătărești, comuna Sohatu, comuna Șoldanu și orașul Budești. Vom continua să dăruim în Săptămâna Mare oamenilor care așteaptă să li se facă câte o bucurie. Era bine dacă și ceilalți oameni politici ai județului Călărași ar fi făcut aceste gesturi. Noi am reușit să facem 2.000 de pachete și să putem să le distribuim către oamenii care sunt în nevoie și au așteptări ca oamenii politici, când sărbătorile se apropie și să îi bucure cu câte ceva care să le facă sărbătorile mai frumoase”, a spus Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*