VIDEO Zeci de cupluri, care au aniversat 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de Primăria Călărași

Zeci de cupluri, care au aniversat 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de Primăria Călărași. FOTO CLnews

Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local municipal Călărași au organizat marți, 27 septembrie, Nunta de Aur, eveniment în cadrul căruia 49 de cupluri au aniversat 50 de ani de căsnicie.

Cu această ocazie, primarul Marius Dulce le-a transmis sărbătoriților un gând bun și le-a urat tuturor seniorilor o viață liniștită, cu sănătate și iubire.

„Nunta de aur, eveniment organizat de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași, este sărbătoarea iubirii pe care o împărtășiți laolaltă de 50 de ani. Sunteți un veritabil exemplu pentru noi toți pentru că dincolo de toate provocările trăite ați știut să păstrați vie dragostea care v-a legat. Ați știut să fiți de fiecare dată unul lângă celălalt, să vă sprijiniți și să vă oblojiți rănile. Este o zi specială pentru 49 de cupluri călărășene care au învățat să trăiască în armonie atâția zeci de ani! Vă doresc în continuare și mai multă sănătate și iubire, iar viața să vă ofere noi senzații și emoții de neuitat alături de familie, de toți cei dragi care vă iubesc și admiră povestea dumneavoastră de dragoste, legitimată în urmă cu o jumătate de secol!”, a spus edilul călărășean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*