17 soldați gradați profesioniști și-au finalizat stagiul inițial de pregătire și se alătură structurilor de intervenție ale ISU Călărași

17 soldați gradați profesioniști și-au finalizat stagiul inițial de pregătire și se alătură structurilor de intervenție ale ISU Călărași

Începând de miercuri, 20 iulie, cei 17 soldați gradați profesioniști, încadrați la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași și-au încheiat stagiul de pregătire inițială în carieră și vor urma să intre în „foc”, mai exact, alături de colegii lor mai cu experiență vor urca pe autospecialele de intervenție și vor merge la misiunile încredințate de comandanții lor.

Cu această ocazie, a finalizării stagiului de pregătire inițială, cei mai tineri pompieri militari au fost felicitați și li s-a urat mult succes în activitatea lor profesională de către reprezentanții comenzii unității.

„Colegii noștri mai tineri urmează să pună în aplicare tot ceea ce au învățat alături de colegii din structurile operative unde au fost repartizați”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonierul adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

De menționat ar fi și faptul că Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași scoate la concurs alte 38 de posturi de soldați gradați profesioniști, chiar în această perioadă, termenul pentru depunerea cererilor de înscriere fiind prelungit pana la data de 31 iulie, inclusiv.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*