20 de șoferi au rămas fără permis în județul Călărași, la sfârșitul săptămânii

Mașină de Poliție

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din acest weekend, polițiștii au intervenit la 130 de sesizări ale cetățenilor. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 20 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 2-4 februarie, aproximativ 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 130 de evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au organizat 35 de acțiuni.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 52 de infracțiuni și au prins în flagrant 10 persoane.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 481 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 163.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*