37 noi pompieri profesioniști s-au alăturat ISU Călărași pentru a interveni în situații de urgență

cei 37 de soldați gradați profesioniști și-au încheiat stagiul de pregătire inițială în carieră. FOTO: ISU Călărași

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași a dat un nou val de forță intervențiilor de urgență, odată cu finalizarea stagiului de pregătire inițială a 37 de soldați gradați profesioniști.

Potrivit ISU Călărași, cei 37 de soldați gradați profesioniști și-au încheiat stagiul de pregătire inițială în carieră și vor fi încadrați în structurile de intervenție ale inspectoratului, urmând să lucreze împreună cu colegii lor mai experimentați în misiuni de salvare și intervenție în caz de incendii, inundații, cutremure sau alte situații de urgență.

La ceremonia de finalizare a stagiului de pregătire inițială, reprezentanții comenzii unității i-au felicitat pe cei mai tineri pompieri militari și le-au urat succes în activitatea lor profesională. Aceștia urmează să pună în practică cunoștințele dobândite și să își demonstreze abilitățile alături de colegii lor din structurile operative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*