Recomandări ale polițiștilor de frontieră călărășeni în perioada sărbătorilor pascale

La nivelul structurilor Poliției de Frontieră de pe raza județului Călărași continuă măsurile dispuse încă de la sfârșitul săptămânii trecute pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, în vederea asigurării unui control eficient și operativ.

La acest moment, prin Punctul de Trecere a Frontierei Călărași, traficul autovehiculelor și persoanelor se derulează normal, fără a se înregistra blocaje.

De menționat este faptul că, dacă situația o impune, numărul polițiștilor de frontieră va fi suplimentat, astfel încât media timpilor de așteptare să se încadreze în valorile normale.

Reprezentanții poliției de frontieră Călărași, depun toate eforturile atât pentru realizarea obiectivelor asumate de Poliția de Frontieră Română cât și a celor specifice structurii noastre, scopul prioritar fiind alături de celelalte structuri MAI, din zona de competență, asigurarea securității tuturor cetățenilor prin prevenirea și combaterea fenomenelor infracționale

Pentru perioada următoare, recomandăm persoanelor care doresc să petreacă sărbătorile Pascale în afara granițelor țării, să tranziteze frontiera națională prin toate punctele deschise în regim internațional.

Informații cu privire la situația traficului se pot obține de pe aplicația Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituției – www.politiadefrontiera.ro și la telefonul de informare al Poliției de Frontieră Române, 021.9590, care funcționează în regim permanent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*