Accident grav pe DN3, între localitățile Ștefan cel Mare și Perișoru, din județul Călărași. Un căruțaș a murit și alte trei persoane au fost rănite

Accident grav între Perișoru și Ștefan cel Mare. FOTO ISU Călărași
Accident grav între Perișoru și Ștefan cel Mare. FOTO ISU Călărași

Un accident rutier grav a avut loc după lăsarea serii pe Drumul Național 3, între localităile Ștefan cel Mare și Perișoru.

Echipajele de descarcerare ale ISU Călărași au fost solicitate să intervină după ce un atelaj hipo nesemnalizat a fost acroșat de un microbuz care circula regulamentar.

În urma impactului violent o persoană a fost rănită grav, iar alte trei au suferit leziuni și au nevoie de îngrijiri medicale. Persoana în cauza și-a pierdut viața. Odată cu ea a murit și calul care trăgea căruța.

Traficul rutier pe drumul București – Fetești a fost întrerupt.

UPDATE:

“Dintre cele opt persoane implicate în accident, șase in autovehicul și două in căruță (tată și fiu), patru au suferit traumatisme . Căruțașul a intrat în stop cardio-respirator, iar celelalte trei sunt conștiente și prezintă multiple excoriatii la nivelul feței și membrelor”, au precizat pompierii călărășeni.

Căruțașul a fost declarat decedat. Celelalte 3 victime sunt transportate la spitalul Slobozia de către SMURD și cele 2 ambulanțe SAJ.

Polițiștii călărășeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

“În jurul orei 18.07, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași, a condus autoturismul marca Volkswagen, pe DN3A, din direcția Drajna către Fetești, iar în afara localității Ștefan cel Mare pe un sector de drum în aliniament a intrat în impact frontal cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Perișoru, județul Călărași”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași, pentru CLnews.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*