Accident rutier cu patru răniți pe Autostrada București – Constanța, petrecut pe raza județului Călărași

Autostrada A2 FOTO cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 63+500 de metri, pe sensul de mers către litoral, în zona localității Lehliu Gară, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit primelor date, patru persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate medical.

Traficul rutier este oprit pe banda nr. doi, circulându-se doar pe prima bandă. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 – 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*