Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui: O autocisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat pe A2, la km 81

O autocisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat pe autostrada A2.. FOTO: ISU Călărași

Un grav accident rutier s-a produs marți, 25 iulie, în jurul orei 15.30, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 81, pe sensul de mers Constanța – București. O autocisternă încărcată cu amestec carburant a ieșit de pe șosea, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care utilizează o autospecială CBRN, o autospecială SMURD și patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acestea acționează în scopul creării unei perdele de protecție, prin jetul pulverizat de apă, pentru a dilua vaporii proveniți din scurgerile de combustibil.

Conducătorul autocisternei, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, prezenta traumatisme la nivelul membrelor. Conștient și cooperant, el a fost preluat de un echipaj Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital pentru consultații amănunțite.

O autocisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat pe autostrada A2.. FOTO: ISU Călărași

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis publicului că circulația rutieră pe A2, în zona accidentului, a fost restricționată temporar. Traficul către București este deviat de la kilometrul 105, pe ruta DN31 – Drajna Nouă – DN3A – Lehliu Gară – DN3 – A2. O altă variantă ocolitoare recomandată este prin nodul rutier Fetești (km 133) – DN3B – Fetești Gară – DN3A – Lehliu Gară – DN3 – A2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*