Pompierii militari din Călărași au salvat o pisicuță căzută într-o canalizare adâncă de 15 metri

Pompierii au salvat o pisicuță căzută într-o canalizare adâncă de 15 metri. FOTO ISU Călărași

Într-o operațiune impresionantă desfășurată sâmbătă, 8 iulie, pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au intervenit prompt pentru a salva o pisicuță căzută într-o canalizare adâncă de aproximativ 15 metri. Incidentul a avut loc în zona muzeului, lângă fostul castel de apă din municipiul Călărași.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” din județul Călărași, apelul a fost făcut către pompierii militari în jurul orei 15.00, iar cu ajutorul accesoriilor și a echipamentelor speciale din dotare, salvatorii au acționat rapid și au reușit să aducă la suprafață micuța pisicuță într-un timp scurt, spre bucuria proprietarilor săi.

Canalizarea în care căzuse pisica avea o adâncime de aproximativ 15 – 16 metri și un diametru de circa 60 centimetri. Însă, la jumătatea distanței în adâncime, salvatorii au întâmpinat o provocare în calea lor – o țeavă care bloca accesul spre pisica speriată. Cu pricepere și dexteritate, pompierii au reușit să extragă pisica din canalizare și să o aducă în siguranță la suprafață.

Cu emoție și fericire, micuța viețuitoare a fost încredințată stăpânei sale, care a primit-o cu brațele deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*