Accident rutier între localitățile Tonea și Roseți. Trei victime au rezultat în urma impactului, dintre care una încarcerată

Un accident rutier a avut loc în această seară între localitățile Tonea și Roseți, iar trei victime au rezultat în urma impactului, dintre care una încarcerată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că pe DN 3B, la kilometrul 14, între localitățile Tonea și Roseți, județul Călărași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o persoană este încarcerată. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*