Un bărbat a fost reținut după ce a trântit-o de la înălțime pe fetița de trei ani a concubinei sale

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din județul Călărași a fost reținut după ce a trântit-o de la înălțime pe fetița de trei ani a concubinei sale, care a suferit răni ce necesită 70 de zile de îngrijiri medicale.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi a început urmărirea penală împotriva unui bărbat de 44 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de “violenţa înfamilie”.

“La data de 08.03.2023, în timp ce se aflau la domiciliul comun din comuna Alexandru Odobescu, județul Călăraşi, inculpatul V.F.G., în vârstă de 44 ani, recidivist postcondamnatoriu, în calitate de concubin al mamei persoanei vătămate, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, minora C.I.D.C., în vârstă de 3 (trei) ani, pe care a trântit-o de la înălţime pe suprafața unui corp dur, provocându-i acesteia leziuni traumatice (fractură spiroidă, 1/3 medie femur stâng), ce necesită 65-70 zile de îngrijiri medicale, conform fişei de constatări preliminare emisă de S.M.L. Călărași”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

La data de 26.04.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi a propus luarea măsurii preventive a arestului preventiv faţă de inculpatul V.F.G., dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Călăraşi.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*