Acțiuni ale polițiștilor călărășeni pe linia prevenirii faptelor de bullying în mediul școlar

Acțiuni ale polițiștilor călărășeni pe linia prevenirii faptelor de bullying în mediul școlar. FOTO: IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au desfășurat activități pe linia prevenirii faptelor de bullying în mediul școlar.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o acțiune preventivă la nivelul Școlii Gimnaziale nr.1 Ștefan Vodă, în baza proiectului educațional „Siguranța ta pentru noi contează!”.

Temele discuțiilor au vizat prevenirea bullying-ul, cum se manifestă, cine este agresor și cine este victimă în bullying, care sunt caracteristicile bullying-ului, care sunt urmările unui astfel de comportament pentru cei implicați fie că sunt victime, agresori sau martori.

Discuțiile au fost interactive, recomandările făcute fiind transmise într-o manieră mai puțin formală, prin metode interactive.

Prevenirea în rândul tinerilor este una din prioritățile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*