Paradă militară, momente artistice și 1.000 de porții de fasole, oferite călărășenilor de Ziua Națională a României

Ziua Naţională a României, sărbătorită și în Călărași

Autoritățile locale ale județului Călărași au pregătit pentru ziua de joi, 1 decembrie, o serie de manifestări prilejuite de Ziua Națională a României, din care nu vor lipsi parada militară, momente artistice dar și o mie de porții de fasole. De asemenea, tot cu această ocazie va fi deschis și Târgul de Crăciun.

Programul activităților prilejuite de Ziua Națională a României:

  • Ora 11.00: Prezentarea onorului și salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului Național al României, serviciul religios, alocuțiunea prefectului județului Călărași, scurt program artistic prezentat de un grup de elevi, depunerea coroanelor de flori la Monumentul Eroilor, de la Orizont, defilarea gărzii de onoare și a tehnicii de intervenție.
  • Ora 12.00: Primăria municipiului Călărași, prin Direcția de Asistență Socială, participă la organizarea de activități prin pregătirea și servirea unui număr de 1.000 de porții de fasole cetățenilor prezenți la eveniment. În acest sens, vor fi organizate două puncte de distribuire, în zona Piața Orizont.
  • Ora 18.00: Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, eveniment organizat de Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Primăria Municipiului Călărași, pe esplanada CJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*