Acțiuni și intervenții ale polițiștilor călărășeni în ultimele 24 de ore

Aproximativ 200 de poliţişti au acționat în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menținerea ordinii şi siguranței publice.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 36 de evenimente sesizate prin 112. În urma activităților au fost constatate cinci infracțiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse două măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 36.045 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, au fost retrase trei certificate de înmatriculare și au fost reținute cinci permise de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*