Polițiștii au ajutat mai multe familii din localități din Călărași

Ajutoare pentru mai multe familii din Călărași. FOTO IPJ Călărași

Pe lângă activitățile pe care polițiștii le desfășoară pentru a asigura un climat sigur și liniștit, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au devenit ajutorii lui Moș Crăciun.

Astfel, luându-și rolul în serios, la data de 22 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au încercat să facă sărbătorile mai fericite și să aducă o rază de speranță în sufletele a patru familii din localitățile Tămădău Mare, Ileana, Sărulești și Gurbănești, din județul Călărași.

Datorită acestora, Moș Crăciun a venit mai devreme pentru cei 14 copii, aducându-le zâmbetul pe fețe și fericirea în inimi.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*