Activități ale oamenilor legii din Călărași pentru promovarea carierei de polițist în rândul elevilor

Activități pentru promovarea carierei de poliţist în rândul elevilor. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Călărași au desfășurat activități informative pentru promovarea profesiei de polițist.

Săptămâna aceasta, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și acțiuni speciale au desfășurat o serie de activități informative în liceele din municipiu, menite să răspundă la întrebarea „De ce ar alege un tânăr meseria de polițist ?”.

Elevilor li s-au prezentat aspecte legate de organizarea Poliției Române, drepturile, obligațiile, atribuțiile polițiștilor și condițiile care trebuie îndeplinite pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Activitățile de promovare a profesiei de polițist vor avea loc și în perioada următoare, polițiștii urmând a fi prezenți în toate liceele din județul Călărași, atât în mediul urban cât și rural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*