Adolescent de 14 ani, cercetat de polițiștii călărășeni după ce a sustras o autoutilitară, cu care a lovit apoi două autoturisme parcate

Călărășeni reținuți după ce au silit trei tinere, două fiind minore, să se prostitueze

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din Călărași, este cercetat de polițiști după ce a sustras o autoutilitară, cu care a lovit apoi două autoturisme staționate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în dimineața zilei de miercuri, 19 mai, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie din Călărași, cu privire la faptul că și-a găsit autoturismul avariat.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Călărași, a condus o autoutilitara și a intrat în coliziune cu două autoturisme staționate, rezultând doar pagube materiale. Autoutilitara și conducătorul auto au fost identificați pe strada Cireșilor.

„În fapt, băiatul aflându-se în grija bunicii, profitând de neatenția acesteia, a luat cheile autoutilitarei cu intenția de a se plimba”, au precizat reprezentanți ai IPJ Călărași.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*