Adolescent de 14 ani, cercetat de polițiștii călărășeni după ce a sustras o autoutilitară, cu care a lovit apoi două autoturisme parcate

Mașină de Poliție

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din Călărași, este cercetat de polițiști după ce a sustras o autoutilitară, cu care a lovit apoi două autoturisme staționate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în dimineața zilei de miercuri, 19 mai, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie din Călărași, cu privire la faptul că și-a găsit autoturismul avariat.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Călărași, a condus o autoutilitara și a intrat în coliziune cu două autoturisme staționate, rezultând doar pagube materiale. Autoutilitara și conducătorul auto au fost identificați pe strada Cireșilor.

„În fapt, băiatul aflându-se în grija bunicii, profitând de neatenția acesteia, a luat cheile autoutilitarei cu intenția de a se plimba”, au precizat reprezentanți ai IPJ Călărași.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*