Tânăr de 20 de ani, prins de polițiștii călărășeni în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive

Un tânăr de 20 de ani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a fost depistat la volan, de polițiștii călărășeni, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control, pe strada Prelungirea București, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Călărași. Întrucât manifesta un comportament agitat, el a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța THC-5 (cannabis).

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*