Adolescentă de 14 ani, cercetată de polițiști pentru conducere fără permis

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Călărași, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a sustras un autoturism pe care l-a condus apoi pe drumuri publice.

Potrivit IPJ Călărași, vineri, 05 noiembrie, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarm au depistat pe strada Prelungirea Dobrogei, din municipiul Călărași, o tânără în vârstă de 14, din localitate, în timp ce conducea un autoturism.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că vehiculul aparține unei tinere de 20 de ani, iar fata de 14 ani i-a cerut cheile sub pretextul că are ceva de luat din mașină, însă a pornit autoturismul și a plecat fiind depistată de polițiști.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*