VIDEO Mihăiță Beștea anunță începerea formalităților pentru ocuparea posturilor vacante în cadrul CIA Ciocănești

Conferința de presă a PSD Călărași, FOTO: captură video.

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, a anunțat vineri, 27 mai, în cadrul conferinței săptămânale de presă a PSD Călărași, că au început formalitățile pentru ocuparea ultimelor 10 posturi vacante în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Ciocănești, după finalizarea procesului de restructurare.

„Așa cum am mai anunțat, în urma restructurării au rămas câteva posturi vacante. Ieri (joi, 26 mai – n.r.), a avut loc prima probă, proba scrisă. Este vorba despre 10 posturi vacante. Pe data de 31 mai va avea loc interviul. Sperăm ca cei care s-au înscris să obțină note de trecere”, a declarat Beștea, care a mai precizat că la centrul de la Vâlcelele va funcționa cu 38 de locuri, din cele 40 disponibile, după ce vor fi transferați cei 34 de beneficiari de la Ciocănești.

El a mai anunțat că tot în cursul acestei săptămâni a avut loc și un curs de formare profesională pentru persoanele cu dizabilități.

„De acest curs au beneficiat, în primul rând, noii salariați, care își vor desfășura activitatea la centrul din Vâlcelele și vor asigura beneficiarilor servicii de calitate”, a mai declarat Mihăiță Beștea.

De asemenea, el a precizat și au fost începute lucrările de reabilitare pentru sistemul de canalizare din cadrul Centrului de Reabilitare din Oltenița.

„Ieri, au demarat lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare de la Centrul de Reabilitare Oltenița. Costurile întregii reparații de acolo se va face prin sponsorizări”, a mai spus vicepreședintele CJ Călărași.

Un alt subiect prezentat de Mihăiță Beștea a făcut referire la reabilitarea Drumului Național 4, care face legătura cu Portul Oltenița.

„În data de 25 mai, în ședința Consiliului Județean Călărași, s-a încheiat parteneriatul cu municipiul Oltenița privind reabilitarea a 5,9 km din DN 4. Această arteră traversează orașul și face legătura cu Portul Oltenița. Este o arteră de interes, foarte circulată. Valoarea suportată de consiliul județean este de 4.950.000 de lei”, a mai declarat el.

În cadrul conferinței de presă a PSD Călărași a fost prezent și primarul Marius Dulce, care a vorbit, între altele, despre evenimentul organizat joi, 26 mai, de Primăria Municipiului Călărași, respectiv un Forum Economic, în cadrul Programului Romanian Investment Zoom (RIZ), în cadrul căruia au fost prezenți invitați ai mai multor ambasade în România. El a explicat că ideea organizării unui astfel de eveniment a prins contur în urmă cu două săptămâni, după desfășurarea Forumului Internațional organizat la Slănic Moldova și a vizat promovarea potențialului economic al municipiului precum și crearea unui cadru instituțional care să faciliteze dialogul dintre reprezentanții mediului de afaceri din Călărași și cei ai ambasadelor și organizațiilor cu profil economic. Au fost, astfel, prezenți la reuniune, între alții, reprezentanți din Belarus, Ungaria, Moldova, Sudan, Kazahstan, Palestina, Nigeria, India, Pakistan, Kuweitului, Elveția și Olanda.

Ulterior, invitații au vizitat și societățile Gimart, Romply și Aldis, trei unități economice reprezentative nu doar pentru mediul de afaceri călărășean care obțin an de an performanțe economice notabile.

„Sper ca acest forum să aibă și finalitatea dorită, astfel încât să existe schimburi comerciale între agenții economici din municipiul nostru și partenerii care au acceptat invitația să fie prezenți la Călărași. Este un început. Vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putință să intensificăm dialogul și cu alți potențiali investitori din Europa și din întreaga lume care s-ar putea finaliza în parteneriate constructive în domeniul economic”, a spus Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*