Alianța USR-PLUS Călărași și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Doi ingineri deschid listele la Senat și Camera Deputaților

Listele USR - PLUS Călărași pentru alegerile parlamentare. FOTO Facebook
Listele USR - PLUS Călărași pentru alegerile parlamentare. FOTO Facebook

Cinci ingineri au intrat pe listele Alianței USR – PLUS Călărași pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Listele finale au fost validate de Birourile Naționale ale celor două partide.

Propunerile pentru Camera Deputaților sunt:

  • Costin Mirescu – inginer, 40 de ani
  • Alexandru Brîncoveanu-Șagă – profesor, 23 de ani
  • Narcis Vlad Barbu – editor, 52 de ani
  • Mădălin Chiuoaru- inginer, 32 de ani
  • Ana-Maria Topala – geomorfolog, 24 de ani

Oamenii propuși pentru Senat sunt:

  • Cristian-Robert Eremia – inginer, 39 de ani
  • Mihaela Mocanu – inginer, 33 de ani
  • Dan-Cristian Dumitru – inginer, 38 de ani

“Suntem hotărâți să luptăm pentru o Românie fără hoție, fiindcă înțelegem că doar stopând furtul și corupția putem reporni toate sistemele vitale ale unei țări”, au transmis reprezentanții USR-PLUS Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*