Alte cinci persoane, reținute în urma scandalului din spălătoria auto din Călărași

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Poliția Județeană Călărași a anunțat miercuri, 15 iunie, că alte cinci persoane, reținute în urma scandalului din spălătoria auto din municipiul Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, cercetările desfășurate cu operativitate de polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Călărași au condus la identificarea tuturor persoanelor participante la scandal.

„Astfel, alți cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Călărași.

La data de 13 iunie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că la o spălătorie auto este un scandal.

În fapt, în jurul orei 12.30, un bărbat, de 39 de ani, s-a deplasat cu autoturismul personal la sediul unei spălătoriei auto, din municipiul Călărași, unde a avut un conflict spontan cu lucrătorii societății. Ulterior, acesta a revenit la aceeași adresă împreună cu alte persoane, iar în urma conflictului, un tânăr în vârstă de 19 a fost rănit în zona membrelor inferioare. De asemenea, au fost provocate distrugeri unei motociclete și mai multor bunuri aflate pe terasa.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 39 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și, ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*