Trei bărbați sunt cercetați de procurorii călărășeni pentru proxenetism

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Trei bărbați sunt cercetați de procurorii călărășeni pentru proxenetism după ce au înlesnit practicarea prostituției pentru două femei, în alte țări.

Prin ordonanța procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași din data de 26.10.2023 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor T.I.A. (25 ani), T.C. (41 ani) şi T.A.A. (22 ani), pentru săvârşirea infracţiunii  de proxenetism.

“În perioada 2016 — 2021 numiții T.LA., TC. şi T.A.A. au înlesnit şi au obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către două persoane de sex feminin, în vârstă de 25 ani şi, respectiv 28 ani, pe teritoriul altor state. S-a stabilit că în perioada de referință sus-numiții au obținut din activitatea de prostituție aproximativ 30.000 euro, această sumă reprezentând doar o parte din foloasele încasate, rezultată exclusiv din documentele financiare” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*