Amenzi de 2.000 de lei, aplicate de polițiștii călărășeni în contextul pandemiei de SARS-CoV-2

Sancțiuni contravenționale de aproape 350.000 de lei, aplicate în ultima săptămână de polițiștii călărășeni

Acțiunile desfășurate de personalul MAI au continuat miercuri, 23 iunie, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, totodată, fiind legitimate 2.019 persoane.

Acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, polițiștii verificând 498 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și măsurile de protecție sanitară.

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar activitățile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și menținerea ordinii și liniștii publice vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*