Amenzi de 2.000 de lei, aplicate de polițiștii călărășeni în contextul pandemiei de SARS-CoV-2

Sancțiuni contravenționale de aproape 350.000 de lei, aplicate în ultima săptămână de polițiștii călărășeni

Acțiunile desfășurate de personalul MAI au continuat miercuri, 23 iunie, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, totodată, fiind legitimate 2.019 persoane.

Acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, polițiștii verificând 498 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și măsurile de protecție sanitară.

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar activitățile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și menținerea ordinii și liniștii publice vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*