Amenzi de 4.000 de lei, în urma unor controale ale polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au indisponibilizat produse în valoare de aproximativ 4.000 de lei și au constatat o infracțiune.

Potrivit IPJ Călărași, în ziua de 13 iunie, polițiștii au organizat o acțiune pe linia combaterii evaziunii fiscale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au constat o infracțiune de “punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare fără documente de proveniență, purtând însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de 4.000 de lei.

Activitățile vor continua și în perioada următoare, obiectivul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*