Amenzi de 4.000 de lei, în urma unor controale ale polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice

Cadru didactic din Călărași, arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 15 ani, iar apoi a convins-o să se prostitueze

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au indisponibilizat produse în valoare de aproximativ 4.000 de lei și au constatat o infracțiune.

Potrivit IPJ Călărași, în ziua de 13 iunie, polițiștii au organizat o acțiune pe linia combaterii evaziunii fiscale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au constat o infracțiune de “punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare fără documente de proveniență, purtând însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de 4.000 de lei.

Activitățile vor continua și în perioada următoare, obiectivul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*