Două proiectile explozive de calibrul 88 mm, găsite în Perișoru

Proiectil. FOTO ISU Călărași

Două proiectile explozive de calibrul 88 mm (muniţie rămasă neexplodată) au fost descoperite pe un teren din localitatea Perişoru

Un echipaj de specialişti pirotehnicieni din cadrul I.S.U.„Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a intervenit prompt şi a înlăturat pericolul

În data de 14 ianuarie 2024, un echipaj de specialişti pirotehnicieni din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat pe raza localităţii Perişoru, pentru ridicarea, asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată şi transportul a două proiectile explozive de calibrul 88 de milimetri.

Specialiştii pirotehnicieni din cadrul I.S.U. “Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași au intervenit cu promptitudine cu o autospecială pirotehnică şi au ridicat elementele de muniţie rămasă neexplodată, pe care le-au depozitat în vederea distrugerii ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*