Amenzi de aproape 60.000 de lei, aplicate în ultimele 24 de ore de polițiștii călărășeni

Acțiuni ale polițiștilor călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul IPJ Călărași, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au acționat în ultimele 24 de ore pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 57.000 de lei și au intervenit la 43 de evenimente sesizate prin SNUAU 112.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe raza întregului județ, au fost desfășurate 26 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate 908 persoane și verificate 50 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.

Activitățile desfășurate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind verificate 496 de astfel de autovehicule.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale persoanelor depistate că nu respectă normele referitoare la portul măștii de protecție.

Polițiștii călărășeni continuă acțiunile organizate pe raza întregului județ, siguranța cetățenilor fiind prioritatea forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*