Amenzile aplicate în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei, depășesc 10.000 de lei

Polițiștii călărășeni au continuat misiunile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Călărași, au fost desfășurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali au verificat 125 de societăți comerciale, 24 operatori economici, 2 operatori de transport persoane și 74 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri.

Totodată, au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de aproximativ 10.080 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 539 mijloace de transport, 160 fiind mijloace de transport în comun și 956 persoane, dintre care 326 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 630 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*