Atelierul Fulgilor de Nea, la Muzeul Dunării de Jos din Călărași

Sărbătorile de iarnă vin pe meleagurile noastre cu o mulțime de tradiții de iarnă de o frumusețe aparte, unice, irepetabile, asupra cărora merită să ne aplecăm cu respect, promovându-le, spre bucuria tuturor generațiilor.

Astfel, Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează în perioada 14 – 15 decembrie Atelierul Fulgilor de Nea.

Manifestarea, dedicată sărbătorilor de iarnă, se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9.00 și 11.00.

  • Preț participare: 2 lei/pers.
  • Pentru înscrieri sunați la tel. 0722270848; persoana de contact: Anișoara Topârceanu, Șef Serviciu.

Datorită contextului epidemiologic actual, activitățile se vor derula respectând condițiile impuse de pandemia de Covid-19. Toți participanții vor păstra o distanță de cel puțin un metru față de celelalte persoane și vor purta mască de protecție. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp, nu vor putea participa la activități persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*