Descinderi ale polițiștilor călărășeni într-un dosar privind traficul de droguri

Descinderi ale polițiștilor călărășeni într-un dosar privind traficul de droguri

Polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii DIICOT Călărași, efectuează miercuri, 19 octombrie, șase percheziții domiciliare în județele Călărași, Ilfov și în municipiul București, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Potrivit IPJ Călărași, în cauză s-a reținut că, din luna martie a acestui an, trei persoane au comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și de mare risc (cocaină) consumatorilor din județele Călărași și Ilfov și în municipiul București.

Mai multe persoane vor fi aduse la sediul DIICOT Călărași pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La activități participă și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și jandarmi din cadrul Jandarmeriei Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*