Au fost aprobate tarifele abonamentelor de acces la Bazinul de înot didactic din Călărași

Bazinul de înot din Călărași. FOTO Victor Radu

Consilierii locali au aprobat, miercuri, 30 iunie, tarifele de acces la Bazinul de înot didactic „Dr. Ing. Daniel Ștefan Drăgulin”, situat în municipiul Călărași. Cuantumul acestora a fost calculat de Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ Călărași, administratorul bazinului, în funcție de cheltuielile estimative anuale pentru funcționare, precum și de gradul estimativ de ocupare al acestuia.

Potrivit Primăriei Călărași, accesul în incinta bazinului, în primă fază, se va face doar pe bază de abonamente după următorul program:

  • luni – vineri: 16.00 – 20.00
  • sâmbătă – duminică: 09.00 – 21.00

Accesul pe bază de bilete se va face la o dată ce va fi ulterior comunicată.

Tarifele de acces stabilite sunt următoarele:

  1. Abonament adult: 200 lei/12 intrări de câte o oră
  2. Abonament copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7: 100 lei/12 intrări de câte o oră
  3. Abonament elevi și studenți: 100 lei/12 intrări de câte o oră
  4. Abonament pensionari și persoane cu dizabilități: 100 lei/12 intrări de câte o oră
  5. Elevii și studenții au obligația prezentării la intrare a unui document valabil care atestă calitatea de elev sau student
  6. Persoanele cu dizabilități și pensionarii au obligația prezentării la intrare a unui document valabil care atestă calitatea de handicap respectiv pensionar
  7. Copiii cu vârsta între 4 și 14 ani vor fi obligatoriu însoțiți de un adult
  8. Tarif închiriere bazin pe oră: 300 lei/ora
  9. Tariful de închiriere bazin se percepe numai pentru grupuri sau persoane juridice.

Abonamentele se pot achiziționa, începând din 5 iulie, de la casieria Serviciului Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ Călărași, situat în Strada 1 Decembrie 1918, nr. 1 Bloc A24, Sc. 4, parter (bloc Flora), în fiecare zi, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00. Regulamentul de organizare și funcționare al Bazinului de înot didactic este afișat și poate fi consultat la avizierul unității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*