Au început înscrierile la Indagra și Indagra Food & Carnexpo 2021. Manifestarea are loc la Romexpo între 27 și 31 octombrie  

Indagra. FOTO Romexpo

În perioada 27 – 31 octombrie, Romexpo organizează Indagra – Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii și zootehniei și Indagra Food & Carnexpo – Târgul internaţional pentru industria alimentară, cele mai așteptate târguri din programul expozițional 2021.

„Ne bucurăm că în curând ne vom putea revedea în condiții de siguranță în Centrul Expozițional Romexpo. Prin organizarea acestor manifestări, ne propunem să promovăm mediul de afaceri din România, susținând companiile participante și politicile de dezvoltare ale acestora. Suntem încântați de numărul mare de expozanți interesați să participe la Indagra și Indagra Food & Carnexpo și îi asigurăm pe toți că evenimentele se vor desfășura respectând legislația și recomandările autorităților în ceea ce privește sănătatea publică”, transmite Mihai Costriș, Director Executiv Romexpo.

„Indagra Food & Carnexpo reprezintă platforma ideală de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, într-un cadru de business și într-un mediu profesionist. Este un restart pe care îl așteptăm cu nerăbdare și ne asumăm educarea expozanților și a vizitatorilor deopotrivă pentru participarea la expoziție în spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o ediție de succes. Încă mai avem spații disponibile și încurajăm în continuare pe reprezentanții companiilor românești să se înscrie la eveniment, promovând în acest fel, produsele și întreaga industrie românească”, declară Eugen Capră, Directorul General Addor Events.

Târgul Indagra este organizat de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, și are loc în pavilionul B1, precum și pe platformele exterioare.

Manifestarea prezintă tendințele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticolturii și zootehniei și este prilejul perfect pentru prezentarea inovațiilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performanțelor în afacerile agricole.

Cei care își doresc să își lanseze produsele într-un mediu profesionist, să întâlnească parteneri de afaceri și să dea curs dialogului de business, sunt invitați să se înscrie ca expozanți la Indagra 2021. Echipa de organizare este pregătită să prezinte conceptul de anul acesta și cele mai eficiente variante de participare.

Concomitent cu Indagra, Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Addor Events, organizează Târgul internațional pentru industria alimentară. 2021 se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și pe platformele Indagra Food & Carnexpo exterioare.

Indagra Food & Carnexpo 2021 este locul potrivit pentru lansarea și vânzarea de produse și tehnologii din industria alimentară, prezentarea noutăților din domeniu și stabilirea de parteneriate durabile.

Producătorii, distribuitorii și importatorii de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanții domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui, sunt așteptați să se înregistreze ca expozanți la Indagra Food & Carnexpo 2021. Echipa de organizare a pregătit cele mai avantajoase condiții de participare: www.indagra-food.ro.

Program expozițional:

27 – 30 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 18:00

31 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 16:00

Accesul în Centrul Expozițional Romexpo se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

Despre Romexpo

Romexpo S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*