IPJ Călărași recrutează candidați pentru admiterea în învățământul postliceal din cadrul MAI

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași organizează recrutarea și selecția candidaților pentru admiterea în cadrul unităților de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie – iunie 2023, învățământ cu frecvență.

Astfel:

  1. pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.340 de locuri;
  2. pentru Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – 300 locuri.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și bărbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a MAI.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv online, în perioada 20 aprilie – 5 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro. Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1), precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 2) de către Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semnează și se transmite exclusiv în format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro.

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este 15 mai, ora 16.00.

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, la secțiunea carieră – Admitere 2023 – Anunț concurs admitere școli posliceale de ordine publică M.A.I. sesiunea aprilie – iunie 2023, link-ul: I.P.J. CĂLĂRAȘI – Anunt concurs admitere școli postliceale de ordine publică MAI sesiunea aprilie-iunie 2023 (politiaromana.ro) .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*